Persoonlijke begeleiding | 1-op-1 sessies

In een 1-op-1 sessie kijken we samen naar waar jij behoefte aan hebt. Wil jij inzicht te krijgen patronen die jou belemmeren om te zijn wie je bent? Die je belemmeren om te leven hoe je nu wilt leven? Ik ondersteun je graag in dit proces. Met de nadruk op ondersteunen, want jij blijft de regisseur van je leven. Daarom is het goed te beseffen dat elke blijvende verandering van binnenuit groeit en vraagt om je toewijding en motivatie. Ben jij daar klaar voor? Dan help ik je graag op weg.

Oefeningen en meditaties vanuit mindfulness, (zelf)compassie,  zowel samen met mij als thuis zullen ondersteunen je in dit proces.

1-op-1 MBSR | MBCT Mindfulness training

Een volledige Mindfulness MBSR/MBCT training heeft 8 sessies. Je kan deze training bij mij ook individueel volgen. Je kan hiervoor kiezen omdat er geen groepstraining beschikbaar is of omdat groepsbijeenkomsten te lang of te veel voor je zijn.

In 8 sessies van zo’n 75 minuten behandelen we alle onderwerpen die ook in de groepstraining aan bod komen, we oefenen één op één en er is alle ruimte voor persoonlijke aandacht. Ook bij een individuele training is het belangrijk dat je thuis dagelijks zo’n 30-45 minuten de tijd neemt om te oefenen.

Voorafgaand is een kennismaking en intake onderdeel van deze training.
Wil je de training online volgen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

8-weekse MBSR | MBCT groepstraining

Tijdens deze Mindfulness MBSR/MBCT training ga je in een groep oefenen met mindfulness. De training bestaat uit acht bijeenkomsten van ongeveer 2 – 2.5 uur. Tijdens die bijeenkomsten schenken we aandacht aan; de automatische piloot, omgaan met obstakels, grenzen leren kennen, het landschap van stress, gedachten zijn geen feiten en hoe kun je het beste voor jezelf zorgen.

Mindfulness is een ervaringsgerichte training waarbij er ook van je gevraagd wordt thuis dagelijks minimaal 30-45 minuten te oefenen, o.a. met de audio-meditaties die je ontvangt. Voorafgaand is een kennismaking en intake onderdeel van deze training.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een vergoeding voor mindfulness training en/of begeleiding te ontvangen. Kijk hier voor meer informatie.

Wat betekenen de termen die in Mindfulness veel gebruikt worden?

MBSR | Mindfulness Based Stress Reduction

MBCT | Mindfulness Based Cognitive Therapy

MBCL | Mindfulness Based Compassionate Living

Ervaar je leven in dit moment
laat niet de schat van wat IS
verborgen onder de sluier
die je gedachten weven
Ervaar je leven in Zijn

Eerst kennismaken?

Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

× WhatsApp Available from 08:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday