Access Bars®

Access Bars zijn 32 punten op het hoofd die als ze zachtjes worden aangeraakt, een positieve verandering in de hersenen stimuleren en die de elektromagnetische bestanddelen van stress, gedachten en emoties defragmenteren waarna ze kunnen ontladen.

Bij een lichte aanraking stimuleren de Barspunten een positieve neurologische respons bij de ontvanger. Dit blijkt het natuurlijke helende vermogen van het lichaam te activeren en de
fysiologische veranderingen te bewerkstelligen die nodig zijn voor meer welzijn.

De Access Bars® behandeling

Een Access Bars® sessie is een energetische behandeling met een zachte, vriendelijke techniek die inwerkt op het loslaten van zowel fysieke als mentale blokkades die zijn opgeslagen in het lichaam. Het ‘laten lopen van de Bars’ zoals het ook wel wordt genoemd helpt je om meer gemak te creëren en ervaren in verschillende gebieden van je leven.

Een Bars-sessie duurt 60 of 90 minuten en voelt aan als een zachte hoofdmassage. Het is een proces dat je kunt doen als een eenmalige sessie, maandelijks, wekelijks of dagelijks. Een Access Bars behandeling brengt de meeste mensen in een diepe ontspanning. Veel mensen merken in de dagen en weken na de behandeling op dat ze minder vastzitten in bepaalde patronen of situaties.

Tijdens de behandeling lig je gewoon gekleed op de behandeltafel en zorg ik ervoor dat je comfortabel en warm ligt.

Een Access Bars® sessie boeken? Klik hier.

Volwassenen 60 min € 60,-
Volwassenen 90 min € 80,-
3 sessies van 90 min € 220,-

Kinderen tot 16 jaar 30-35 min €30,-
(alle bedragen incl btw)

Wanneer is een Bars® sessie heilzaam?

Access Bars ondersteunt het zelfhelend vermogen van je lichaam en is heilzaam bij verschillende lichamelijke en geestelijke klachten.
Je kan hierbij denken aan:

 • vermoeidheid en burnout klachten
 • onzekerheid, onrust
 • (onredelijke) angsten
 • depressieve gevoelens
 • slecht (door)slapen
 • chronische pijn
 • moeite met concentratie/ focus

Wat zijn de positieve effecten?

Access Bars opent ook de weg naar meer en hoger bewustzijn. Gedachten die in loopjes draaien worden veelal minder dominant wat ruimte maakt voor:

 • een heldere geest
 • betere concentratie
 • meer grip op levenshouding
 • minder stress en spanning ervaren
 • minder (chronische) pijn ervaren
 • niet vast blijven zitten in oude patronen/ denkbeelden
 • meer zin in het leven
 • groter oplossingsvermogen

Wetenschappelijk onderzoek

Er zijn twee afgeronde wetenschappelijke onderzoeken die de heilzame werking van Acces Bars® hebben aangetoond. Beide onderzoeken zijn uitgevoerd door wetenschappers in de Verenigde Staten.

Dr. Terrie Hope PhD, DNM, CFMW publiceerde in november 2017 een artikel in The Journal of Energy Psychology: Theory, Research, and Treatment, dat beschrijft hoe de resultaten van een 90 minuten durende Access Bars-sessie een aanzienlijke afname lieten zien in de mate van depressie en angst.

Verder onderzoek werd in 2015 gedaan door de vooraanstaande neurowetenschapper dr. Jeffrey L. Fannin. Hij ontdekte dat Access Bars een positief neurologisch effect op de ontvanger had, vergelijkbaar met ervaringen van gevorderde beoefenaars van meditatie – en het leverde onmiddellijk resultaten op.

Acces Bars® voor kinderen

Een Bars sessie kan ook kinderen met uiteenlopende klachten helpen. Een Bars sessie bij kinderen tot 16 jaar duurt gemiddeld 25-40 minuten.

Acces Bars® en mediteren

Kan een Access Bars sessie storend werken op meditatie of andere therapieën, helingsmethoden?

Een Bars sessie is nooit schadelijk. De meeste mensen merken dat Access Bars de effecten van hun meditatieve oefeningen versterken en in veel gevallen groeit de bewustwording waardoor het leven meer meditatief wordt. Men is meer aanwezig in het nu. Daarbij vergroot Access het vermogen en de kracht van de andere methoden voor heling.

Eerst kennismaken?

Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

× WhatsApp Available from 08:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday