8-weekse MBSR | MBCT groepstraining

Tijdens deze Mindfulness MBSR/MBCT training ga je in een groep oefenen met mindfulness. De training bestaat uit acht bijeenkomsten van ongeveer 2 – 2.5 uur. Tijdens die bijeenkomsten schenken we aandacht aan; de automatische piloot, omgaan met obstakels, grenzen leren kennen, het landschap van stress, gedachten zijn geen feiten en hoe kun je het beste voor jezelf zorgen.

Mindfulness is een ervaringsgerichte training waarbij er ook van je gevraagd wordt thuis dagelijks minimaal 30-45 minuten te oefenen, o.a. met de audio-meditaties die je ontvangt. Voorafgaand is een kennismaking en intake onderdeel van deze training.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een vergoeding voor mindfulness training en/of begeleiding te ontvangen. Kijk hier voor meer informatie.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding kan je helpen inzicht te krijgen in patronen die je belemmeren te zijn wie je bent, en te leven hoe je nu wilt leven. Oefeningen uit de mindfulness, (zelf)compassie en ACT programma’s ondersteunen je in dit proces. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoek ik graag met je waar jij nu behoefte aan hebt.

Individuele Mindfulness training

Wil je de volledige Mindfulness MBSR/MBCT training liever individueel volgen? Bijvoorbeeld omdat groepsbijeenkomsten te lang of te veel voor je zijn?

Dat kan ook. In 8 sessies van zo’n 75 minuten behandelen we alle onderwerpen die ook in de groepstraining aan bod komen, we oefenen één op één en er is voldoende ruimte voor reflectie. Ook bij een individuele training is het belangrijk dat je thuis dagelijks zo’n 45 minuten de tijd neemt om te oefenen. Voorafgaand is een kennismaking en intake onderdeel van deze training.

Wat betekenen de termen die in Mindfulness veel gebruikt worden?

MBSR | Mindfulness Based Stress Reduction

MBCT | Mindfulness Based Cognitive Therapy

MBCL | Mindfulness Based Compassionate Living

Ervaar je leven in dit moment
laat niet de schat van wat is
verborgen onder de sluier
die je gedachten weven
Ervaar je leven in Zijn

Meer informatie?

Op de pagina’s Mindfulness en Training en begeleiding vind je meer informatie over 8-weekse Mindfulness MBSR/MBCT trainingen en de individuele begeleiding of coaching.

Voel je welkom om contact op te nemen voor een vrijblijvende kennismaking. Ik kijk graag met je naar wat mindfulness voor jou kan betekenen.

× WhatsApp Available from 08:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday